A Kincs Bennünk van….

A napokban sokat gondolkodtam, sokat meditáltam, s úgy éreztem hasznos lehet, ha írok Nektek arról, miért is lehet jó, ha megszólítjuk a tudatalattinkat. Kisgyermekként sok-sok információ vett körül bennünket, amiket elsősorban a szüleinktől, a körülöttünk jelen lévő személyektől, eseményekből kaptunk meg, s úgynevezett sémákba rendeztük ezen információkat, de hívhatjuk mindezt a hitrendszerünknek is. Tettük mindezt azért, hogy minél okosabbak, ügyesebbek legyünk, s ezáltal is sokkal inkább elfogadjanak bennünket, szeressenek, akiknek szeretetére leginkább vágytunk. Ezek a hitrendszerek, vagy sémák segítettek bennünket, hogy hatékonyak legyünk, hátulsó agyféltekénk elraktározta mindezt, hogy amikor szükségünk van rá előhúzhassuk, kész megoldásunk legyen.

Vajon ha ezek a sémák akkor segítettek, lehetséges-e, hogy már elavultak? S ha elavultak, segíti-e még, támogatja-e működésmódunkat, sikerünket, hogy a mindennapi kihívásainkat megoldjuk? Lehetséges, hogy nem, s megérett már a frissítés. Sok módja van annak, hogy ezt a megfelelő módon megtegyük, mint például a ThetaHealing módszere, a Kineziológia, vagy a Pszichológia számos ága is segíthet, ám most a Szimbólumok segítségét hívnám Nektek s bátorítalak arra, hogy intuíciótokat ezáltal is fejlesszétek.

Felkészülve erre a kis ráhangolódásra, s belső utazásra, kérlek, hogy vonulj el egy csendes, nyugodt helyre, ahol kellemesen érzed magad.

Ha már tanultál meditációs technikát, akkor most alkalmazd, hívd segítségül, de ha nem, akkor akár bármilyen meditációs zene és hangulatos fény is a segítségedre lehet, hogy sikerüljön elcsendesedni, elmerülni a belső világodban.

Kérlek, hunyd be szemeid, vegyél egy-két mély levegőt, s próbálj eltávolodni a közeledben lévő zajoktól, ezáltal is segítve a még intenzívebb befelé fordulást….s miután sikerült elmerülnöd belső világodban, s kellemes relaxált állapotban érzed magad, kérlek, hogy hívj be egy képet, ami a mindennapi problémádat szimbolizálhatja. Nézd meg jól, nézd meg milyen a formája, milyen a színe, milyen az állaga, hol helyezkedik el, s legfőképp milyen érzéseket kelt benned.

Ha mindezt megélted, kérlek, hogy változtasd a képet olyanná, ami pozitív, vagy még pozitívabb, kellemesebb érzéseket jelentő képpé alakul át. Most ezt a képet is nézd meg, lásd milyen a színe, a formája, az állaga, hol látod mindezt, s ragadd meg ezt a csodás, pozitív érzést, éld át, hogy a lehető legnagyobb örömöt, kiteljesedést csepegtethesd minden sejtedbe általa. Éld meg ezt az érzést egy két percet várva, vagy addig, amíg, s ahogy számodra kellemes érzést kelt.

S befejezésül, engedd el ezt a képet, engedd, hogy eltávolodjon a lelki szemeid elől. S miután eltávolodott, s „lelki képernyőd” üressé vált, szép lassan érkezz vissza a relaxált állapotodból, pont akkor, amikor számodra is megfelelő… nyisd ki a szemed, nyújtózkodj jólesően, feszítsd meg izmaid, mozgasd meg ujjaid, lábaid, s érezd, hogy a jelenben vagy.

Bízom benne, hogy sikerül mindezt megvalósítani, s ezáltal tudatalattid megszólítani, hogy lassan, ahogy az számodra is jó, segítsen a pozitív változások előidézésében!

S ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, kérlek, ne habozz, megfogod találni, aki s ami a legjobban segíthet utadon!

Mert a KINCS bennünk van….Szeretettel!